... tenhle fofr mě čeká ještě 5 let. chci mít všechno do té doby z krku. pak si budu malé užívat...
aachje, to je právě ono. Máš vyhlídku, děláš to s určitým záměrem. Já jsem taky jeden čas pracovala stylem nula od nuly pojde, ale věděla jsem, že se mi to do budoucna sakra vyplatí. Ale proč by měly ženy pracovat, kdy po odečtení nákladů na práci mají stejně jako RP nebo míň? Zvláště když z toho do budoucna nebude plynout užitek. tj. neinvestují svoji práci do vlastní firmy nebo např. do své odbornosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.