| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Vysněná holčička v pětatřiceti!

No ano,
Samozřejmě doba je dnes asi taková ... někdy mám pocit, že protipřírodní. Vlastní děti ještě nemám, ale mám jednoho synovce a teď přibude brzy další. A musím říct, že ač se moje matka taky stresuje, že jí vyhodí z práce (přitom už dva roky přesluhuje) a táta dokonce v šedesáti práci měnil, byl ve zkušební lhůtě a poměrně ve stresu (do důchodu ale ještě zbývalo 1.5 roku) tak je přítomnost malého rozradostní a osvěží. (Už dávno sem si říkala, že by takovou terapii potřebovali, ale bohužel moji starší sourozenci byli ještě bezdětní.) Mají opačný problém, rádi by prcka hlídali, četli s ním říkačky apod., ale vidí ho jen při návštěvách, nikdy sami nehlídali.
Vlastní máma švagrové zase na ni chodila kdysi s řečmi, ať si nepořizuje dítě, že ona se ještě necítí na to být babičkou. Dost hrozné. Naštěstí, podle našich předpokladů se teď může z dítěte "zbláznit". Tak já nevím. Když už jsem tady zmínila rodinu svého bratrance, tak teta se strýcem mají čtyři vnoučata, hlídají všechna poměrně často a k tomu ještě částečně i v důchodovém věku (63, 70) pracují. Myslím si, že udělat si čas na vnoučata by neměl být problém, pokud člověk chce a samozřejmě pokud nemá problém s dopravou. Je to o lidech a taky o tom zdraví.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.