LIdo, ja necekam, ze moje dite bude skakat nadsenim, ale beru to asi tak pragmaticky, jako Milada a to zrejme proto, ze na rozdil od zde zucastnenych, konkretne nenormalni prvorodicky, mam pres sve mladi s peci o stare lidi velmi vyrazne zkusenosti a to takove, ze posledni tri roky jsou prvni v mem zivote, kdy jsem nekoho stareho v dome nemela.
Tvrdim, ze neochota vubec si predstavit, ze si stare nemohouci rodice vezmu k sobe vypovida o mezilidskych vztazich a konkretne o urovni vzahu primo tech zucastnenych osob.
Svoji matku bych si do pece vzala jen s premahanim, ale o svoji babicku jsem se byla pripravena soudit, nakonec to nedopadlo. Proste proto, ze mi toho v zivote hodne dala, miluju ji a nechci aby skoncila nekde v ustavu, dokud to nebude takove, ze bych to fakt nezvladala. Chci ji oplatit tu lasku a peci a to, jak cokoli v zivote delala delala s pomyslenim na nas. Je to jednoduche a nemam z toho pocit sebeoobetovani. Pripada mi to prirozene.
Ja sam ja sam ja to zvladnu- to je presne ten trend soucasne doby. Nepriznat slabost, nebyt na obtiz. Clovek by mel pamatovat na zadni vratka, ale jeslti si muzu vybrat, koho bych radsi, aby mi utiral posranou prdel, tak bych radsi, aby moje dcera, nez nejaka smena v domove. Penize nejsou vsechno.
Předchozí