Přidat odpověď
Znáte to. Je naprosto přirozené, že dítě jednou vyletí z hnízda. Dokonce se má na to dítě připravovat. Co ale dělat, když rodič toto dělat odmítne?
Píšu tady, protože si už nevím rady a nevím, kdo by něco podobného zažil. Žila jsem s mamkou cca 12 let sama, teď přišla chvíle, kdy jsem čerstvě vdaná (měsíc) a mamka se ke mě pořád chová, jakoby mi bylo 13 a snaží se mě vrátit do hnízda zpět. Volá mi 1-2x denně (jednou když se to snažím omezit), přemlouvá mě, abych se vrátila, abych u ní přespala, stále nerespektuje má rozhodnutí (i o tom, kde si v novém bytě dám skříň).
Ale o mě až tak nejde, jde o to, že to narušuje vztah s manželem, vždycky ho to rozhodí, zvlášť, když zavolá v nevhodnou dobu (např. večeře po celodenním shonu v práci). Myslím, že by to později mohlo dělat velké potíže.
Nevím, jak to řešit, věřím, že tady potkám dost zkušené rodiče na to, aby mi poradili. Utnout vztah s mamkou nechci, ale ona všechno pochopí, jako bych ji neměla ráda nebo případně že mi manžel zakazuje komunikaci s ní.
Předchozí