Mab, ja si boreliozou lecenou 14dny antibiotiky prosla. Pokud bych se ridila radami lekaru, byla bych dneska zrejme na invalidnim voziku. Kdybych verila "oficialni" diagnoze, zrejme bych do konce zivota pojidala kortikoidy a ja nevim co jeste. Nesmirila jsem se a neverila jim. Neverila jsem tomu "up to date" pristupu IDSA.
Mne zachranilo zdravi cira sama v sebe a duvera v lekare, kteri leci podle Ilads. LLMD.
Stranky borelioza.cz jsou plne lidi, kterym bezny lekar nepomohl. Jsou to stranky plne lidi, ktere se leci sami ci s pomoci dr. Klubala ci dr. Durovske nebo nemeckych LLMD a jejich stav se zlepsuje ne- li uplne vraci do normalu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.