vzdyt presne na to jsem reagovala. Ze moje deti se nebudou muset o mne starat, takze se v pohode mohou starat o sve male deti, ktere treba budou mit.
A tak to prave chodi s temi strasimi rodici (alespon v zapadnim svete). Oni maji deti pozdeji ale vsichni tady premysli, jak se zajistit na stari, prave proto, ze kdyz jsou potom treba stari tak jejich deti maji male deti. Tady nikdo neocekava od svych deti, ze se o ne budou automaticky starat. Tenhle trend prejde brzy i do Cech, jenom to bude trvat pravdepodobne jeste jednu generaci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.