| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Vysněná holčička v pětatřiceti!

opakuji - ja subjektivne pocituji vetsi duveru a ochotu k odhaleni intimnich veci radsi pred osobami mne duverne blizkymi nez pred nekym cizim a proto jsem to tady uvedla, ne ze na tom trvam, ze se moje deti o mne budou muset postarat, ale ze pokud budu mit na vybranou, budu se drzet moznosti domaci pece pred pecovatelkou a pred ustavem.

Srovnavat se to da. U miminka pracuji pudy, u stareho cloveka laska k tomu cloveku. Pro "sveho" cloveka udelam to, nad cim bych se u ciziho asi pozvracela. Ne z vdecnosti, ne z povinnosti, ale z lasky k nemu.

Vy tady porad operujete s tim, ze ja sve dite budu nutit do toho, aby se o mne postaralo. Ano, v nemocnicich se velmi casto clovek setka s tim, ze lide neco ocekavaji a jsou zklamani. Jenze ti lide sve blizke citove vydiraji a predkladaji jim to jako povinnost. A pak se divi. V nasi rodine jsou vztahy takove, ze je to proste normalni soucasti zivota, ne ze se nekdo "obetuje" a "vzda se sve kariery"... ale ze se proste okolnosti prizpusobi tak, aby bylo mozno mit doma i stareho cloveka.
JA to povazuji za naprosto normalni, ze kdyz vim, ze babicka se strasne stydi a pomalu pokazde to oplace, ze musi na zachod a musi tim obtezovat, ze to zaridim tak, aby ji to pokud mozno co nejmene zranovalo- prizpusobim to jejimu studu. takze omezim pritomnost cizich lidi v takove situaci, omezim pritomnost muzu v takove situaci, proste ji vyjdu vstric a neberu to jako nejakou buzeraci z jeji strany. Vychazim ji vstric z lasky k ni. Proc to vsechno prevadite na to, ze ona kvuli nejakemu svemu studu omezuje nas vsechny? My to pro ni delame radi, i kdyz ona to po nas nezadala, protoze by si to netroufla, aby nas nahodou neobtezovala.
Ja doufam, ze moje dite mne bude natolik milovat, ze aniz bych se neceho dozadovala a k necemu ho nasilim nutila, udela vsechno, co bude pocitovat jako dobre pro svoji mamu, az mama nebude schopna se sama o sebe postarat. Doufam, ze mne bude dobre znat a budeme mit dobre vztahy, doufam, ze to, co bude pocitovat jako dobre pro mne, bude odpovidat mym predstavam.

Asi tak.
Mam pocit mlaceni prazdne slamy. Ja kdyz cokoli napisu, vybavi se mi konkretni situace, babicka, se kterou jsme to mockrat sahodlouze probiraly, deda, ktery nechtel byt nikdy na nikom zavisly, prateta, ale to se sem nevejde, to by bylo na dlouho.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.