| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sarmi,

já jsem svého času učívala "náboženství" věřící děti, navíc vyslané věřícími rodiči. Protože tyhle takzvané "nedělky" (probíhají během bohoslužeb) většinou učí laici - nepedagogové, mají možnost využívat připravené lekce. Samozřejmě je třeba uzpůsobovat podle podmínek, někde mají tři děti, někde dvacet, někde skupinku 6-13 let, jinde běží víc skupinek najednou, ale ty připravené materiály většinou zahrnovaly základní téma, co se má "probírat", nějaké základní aktivity, spoustu popisů doplňových, variantních aktivit, náměty k tvořivým aktivitám jednotlivců i skupinky, náměty na otázky k diskusi, no bylo toho víc než dost, dala se z toho vyseknout celá osnova hodiny nebo jen vzít inspirace...

Mě spíš fakt překvapuje, copak neexistují žádné podobné materiály, kde by byly třeba podobným způsobem kvalitně předzpracovaný dějepis, zeměpis nebo třeba matematika?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.