| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mariko, tak já koncert sledovat nemohla bo jsem měla kolotoč kolem dětí, manžel byl na hokeji. Nakonec jsem s nejmenším vytuhla taky. Jsi borec, že toho tolik zvládáš ~g~
Lei, ani se mi nechce věřit, když píšeš, že u vás první nemoc. Tiše závidím. Mě už z toho doma hrabe. Tadeáš to chudák furt chytá od starších. Nedovedu si představit mít doma další dítě a ta řetězová reakce, kdy to postupně chytnou všichni, už ted jsem z toho fakt vyřízená a místo, abych si užívala mateřskou, tak jen řeším medicínky, doktory aj. S tímhle kolotočem jsem fakt nějak nepočítala, když jsem se coby prvnotěhule těšila na mimčo.
Co se týče vzdoru, jak píšeš. Tak já bych řekla, že to nemusí být ani nedozrálou nervovou soustavou, ale už ty naše dětičky na to věk mají. Jak mi kdysi řekl psycholog- u někoho to přijde dřív, u někoho později, ale ve 3letech má období vzdoru každé dítě...mohu potvrdit. U prvního to přišlo kolem roku a půl, u prostředníčka ve 2,5letech a Tadeáš se začal vztekat někdy v říjnu. A myslím si,že on teda bude hlava tvrdohlavá fest. SIce je i hodnoučkej, ale když si něco umane a já řeknu, že to tak nebude, tak to je konec. Nedávno si vytahoval nůž z šuplíku v kuchyni, tak jsem řekla, že né a vzala mu to. To jste měli vidět, slzy jak hrachy a pak si stoupl k myčce nádobí a začal o ní bušit hlavou ~a~ To jsem zírala, nikdo z kluků tohle nedělal. Tahle situace se od té doby opakovala ještě 2x. Nějak nechápu tu jeho sebedestrukci. Až u něj bude vzdor na vrcholu, tak já to snad doma nezvládnu. Davídek taky býval temperament, ale tohle mi nedělal. No mám se na co těšit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.