| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

to víš že je znát, za prvé na ně nejsem zvyklá tudíž funím jak parní lokomotiva, do schodů už se mě neběhá zrovna zlehka..... do věcí se nevejdu~n~ a já mám skříně nacpaný upnutýma jak topama tak kalhotama, ted mě z toho leze bůček....~n~

mudr pravil že průměr je 10-15kg že jsem pod ním co prý chci.!!!! No jaksi mě to zapoměl říci než jsem je začela zobat. Já měla problémy s ms, dostávala jsem ji krátce po sobě, a nakonec že mě chybí určitý hormon a ten při nedostatku způsobuje rakovinu nejvíc prsů. A u nás takhle diagnoza bohužel v rodině je, tak se holt nedalo nic dělat.Měla jsem štěstí, že stačilo ty 3 měsíce, průměr prý je půl roku až rok. To nevím kam bych pak s kilama dolezla...~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.