| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nečetla jsem diskuzi..ale mně se to taky nelíbí..ani trošku. Mám bohužel jen samé nepříjemné zkušenosti s pejsky a především pejskaři..slušeně řečeno. Pro ilustraci, šla jsem na dětské hřiště kam se připlíila od pohledu vytížená babička s vnukem a dvěma psi nemalého vzrůstu i temperamentu(něco jako vlčák a něco jako dobrman)..a všichni se jdou svorně pohoupat na dětské hřiště..samozřejmě oba pejsci bez vodítek a náhubků..a dotyčná babi v klidu a bez uzardění pozoruje jak se tam honí a močí (pejsci)a kdoví co a na moje upozornění, coto znamená, že porušuje vyhlášku, jen pokrčila ramenem že co má dělat, když je hlídá ....tak nevím.....možná by ten samotný pes měl víc rozumu něž někteří lidé...dospělí lidé..a neustále se opakující poznámky majitelů volně běhajících psů po městě typu "On nic nedělá, on je hodnej, on nekouše..." tak to se mi opravdu ale opravdu zrychluje tep...a to co si o majiteli myslím je nepublikovatelné...~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.