v tom mém snu jsem během pádu/letu zažívala naopak pocit lehkosti a vysvobození... jenže pak přišel dopad na zem... ten byl tvrdý, ale mnohem bolestivější bylo poznání, že jsem to přežila... jedna z prvních myšlenek byla: do psího pozadí, a co te´d jako tady budu dělat, to je teprve průůůser, ta ostuda, to nepřežiju... pak poznání, že ze mě bude opravdu pokojová kytka, takže jsem se vlastně zabila/nezabila... no pak jsem jsem se tak nějak vzbudila...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.