Holky, nemusíte se omlouvat. Kdybych o tom nechtěla psát, vůbec bych nereagovala. Každopádně ta bolest a ztráta je strašná, ale nelze ji připomenout, protože je neustále přítomná. Naučilo mě to ale jedno: Nikdo není silný. A teď (po dvou letech) se začínám vyrovnávat s další věcí - že ta událost si mě vyhledává. Že kdykoliv se něco podobného v mém okolí stane, lidé mě s tím vyhledají a chtějí pomoc. Snažím se, ale je to sakra těžký úkol (který jsem si navíc nevybrala).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.