Neustále mi bylo vysvětlováno, že terapie je dlouhodobá záležitost. Tak 3 x mi připadalo, že testy a kladené otázky... to dáme za hodinu a půl a nejlíp se ještě zeptám, zda vás koupala maminka či tatínek a jaký byl váš porod (váš jako zrození).. pak byla jedná lékařka, co házela I´ťing - nevím, zda to píši správně, pak pan doktor, co mi dal ten nějaký test a celou dobu telefonoval.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.