Xantipo, dnes to žel není zase až tak špatně placená práce když na administrativní pracovnici nabízejí firmy na celý úvazek 10000 Kč hrubého
Spíš hrozně demotivuje to, že někdo je tam zasypaný spisy a nevidí na druhý konec místnosti a druhý si přinese pár spisů, protože jeho vyšší soudní je lenoch, a pak je zbytek pracovní doby na netu. Potom přijde vedoucí a strašlivě se diví, že ten jeden chudák je pořád zahrabaný a tak ten, který je 60% prac. doby na internetu se tedy uvolí, že tomu druhému pomůže a vezmi si tedy milostivě pár spisů. Vedoucí pak toho, který občas pomůže vyvyšuje nad všechny ostatní, jak ten je šikovný... a ten který má toho výkonnější je automaticky lempl, protože svoji práci nestíhá
Kdyby tam ty vedoucí za něco stály, tak budou hlídat a kontrolovat dělbu práce...
Další věc je, že je to opravdu práce nudná, ale nemusela by být - stačilo by, aby někdo ty nové chudáky do práce trošku víc zasvětil, vysvětlil jim návaznosti... mně by třeba právo strašně moc bavilo, i třeba dělat vyššího soudního... ale když to člověku nikdo nevysvětlí, tak to opravdu dělá jako robot - vypravit vzor tento či tamten, poslat to DS nebo poštou... No fakt jak robot no
a mně to hrozně ubralo na sebevědomí - člověka to degraduje na 2. nejposlednějšího pracovníka úřadu, hned po uklízečce
Mě ta práce nenaplňovala, dost mě to tam ubíjelo, ale třeba moje kamarádka, která tam byla se mnou (teď nevím, co s ní bude po době určité, ale to je vedlejší), tak ta to tam miluje. Že pracuje v teple a klidu, že na ni nikdo neječí... holt nemohla najít normální slušnou práci, ale vždycky narazila na nějaké pitomce a nebo podnikatelské amatéry