Pippi, ona je jindy fakt hodná, ale tohle byl děs. Nevím, jestli neměla svůj den, chápu, že je taky člověk a že není každý den posvícení, ale tohle si, myslím, nemůže dovolit
O fotku jsem si neřekla, i když jsem to původně měla v plánu, protože miminko je tak malinké, že není skoro nic vidět. Ale vytiskla 2 fotky, jednu založila ke mně do karty a pak napsala zápis z kontroly, ke kterému přidala tu 2. fotku a mám to dát té nové dr. tady. Tak si tu fotku naskenuju. Termín mi taky neřekla. Neřekla fakt nic. Jen že je tam jeden živý plod a že je zatím dost malý. Říkala to stylem, že nemá smysl se o tom ani bavit. Na konci se zeptala, jestli beru nějaké vitamíny. Nezmínila se ani o NT screeningu, který se u nás ve městě nikde nedělá a je třeba se objednat do Ostravy nebo Olomouce. Jestli půjdu na další kontrolu ještě k ní, tak budu už 11tt a to už bude na objednávání se na něj celkem pozdě. No budu doufat, že se mi podaří tady někoho najít =)
A ještě jedna super story ze dneška. Léčím se se štítnou žlázou a včera jsem už u nás nestihla zajít na krev, protože jsem na gyndě čekala víc jak hodinu a pak musela spěchat na vlak. Ale sestřička z endokrinologie mi vždycky říkala, že si na tu krev můžu zajít i kamkoliv v Brně, že mi to vezmou a výsledky jim pošlou. Tak jsem dneska jela do fakultky. U nás máme v nemocnici i na poliklinice odběrovou místnost, kam stačí dojít s takovým tím oranžovým papírem, kde je napsané, co se má z krve/moči vyšetřovat a oni to bez problému vezmou. Čekala jsem, že to bude i tady. Paní na informacích v nemocnici se na mě dívala divně, nakonec mě poslala na endokrinologickou ambulanci, ať se domluvím s něma. No a tam mi řekli, že když k nim nechodím, tak že mi krev vzít nemůžou a že mi ji vezmou jedině u nás nebo v Brně v soukromých laboratořích, kde si to ale budu muset zaplatit. U nich na jejich náklady to dělat nebudou. Fakt super. Jak kdyby nebylo jedno, jestli to pojišťovna zaplatí u nás nebo tady