Pippi, datum jsem na fotce nenašla, ale je tam, že jsem ten den byla 6+0, což přesně odpovídá ovulaci. Podle MS jsem o 2 dny míň. Takže TP by měl být 4.11. Mně se právě zdá, že se dělá do 12 nebo 13tt. Budu to muset pohledat. Je to fakt blbé, když má člověk doktorku tak daleko.
V krku mě naštěstí bolet přestalo, ale za to se mi v noci spustila rýma. Byla jsem každou chvíli vzhůru, protože jsem skrz ucpaný nos nemohla dýchat. Tak to jdu teď zkusit dohnat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.