Chci se jen zastat Pavla. Pokud se dětem skutečně dvě hodiny denně věnuje /krom "trestů", které ale nemusí být časté/, nepříjde mi to až tak málo. Co se týká důslednosti /nezaměňovat s přísností/ je to skutečně dobrá metoda. Já vždycky víc poslouchala mámu, která byla s náma stále, byla hodnější, ale důslednější. Táta mi věnoval průměrně tak hodinu denně, ale nikdy bych s ním nebyla radši než s mámou. A jak bych byla vděčná kdyby naše děti chtěly být víc s tátou než se mnou! A to se jim můj muž věnuje dvě hodiny denně, jen když se to zprůměruje s víkendy a prázdninami. A navíc je zábavný a umí si s dětmi hrát, jenže je velmi nedůsledný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.