Jo, jo, tohle jsem psala na začátku. Od chvíle, kdy máš ped. minimum, jsi prostě pedagog a můžeš se hlásit na obory pro pedagogy. Já si takhle dodělávám specku, dá se tak dodělat i ta angličtina. Takže pro někoho, kdo už nějakou VŠ má, je určitě rychlejší a mně přijde i logičtější vystudovat si toho učitele střední školy a pak rozšiřovat kvalifikaci. Na ZŠ s tím pak může člověk učit a záleží čistě na řediteli, jakou aprobaci mu vzhledem k původní ZŠ uzná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.