Přidat odpověď
Já se k tomu zatím nikde nevyjadřovala a taky se mi nelíbí tón většiny příspěvků v diskuzích. Přijde mi hrozně škodolibý. Jak tu někdo psal, každý primitiv se hned zatetelí, protože mu to potvrzuje správnost jeho životního stylu. Já si teda hned taky pomyslela "nány jedny blbý", ale je mi jich hrozně líto. Prostě se nechaly zmasírovat dnes velmi moderním způsobem cestování mezi VŠ. Moc dobře si pamatuji, jak spolužáci pyšně vyprávěli jak v tom Rumunsku v horách a zapadlých cikánských vesnicích museli odhánět zdivočelé psy holí, aby si mohli třeba opodál zajít na záchod. Taky jsem měla pnutí tam jet, naštěstí do toho vždycky něco vlezlo. Samozřejmě tam bylo ,podle nich, všechno úžasné, bezpečné a přitom dobrodružné(oproti Pákistánu teda jistě). Možná to tak bylo i v tomto případě. Prostě davová psychóza mezi VŠ, které holky zřejmě podlehly. Rumunsko a Bulharsko je už jen pro masňáky, každý tam byl, tak proč ne rovnou Pákistán? Když dva dělají totéž, není to totéž. Věřím, že tam spousta jejich přátel už byla a tak získaly pocit bezpečnosti. Jenže ony jsou opravdu moc hezké, středoevropsky krásné. Podle mě těm teroristům dal někdo echo, bůhví jestli to nebyl ten řidič, nebo možná i ten policajt. No naděje umírá poslední
Předchozí