Ahoj holky!
Pippi, s tím hematomem mě to mrzí. Držím palce, aby se co nejdříve vstřebal a všechno bylo v pořádku
Co se týče toho, co se může a nemůže v těhotenství, tak já bych to zas tolik nehrotila. Pokud se něčím nevhodným vyloženě nepřecpáváme a dáme si to v menším množství, tak to určitě nevadí. Jak se říká - všeho moc škodí, i přehnané opatrnosti.
Venuše, gratuluju k dobré kontrole a srdíčku!
Pippi, máme stejný termín porodu :)
Miimi, jak píšeš o tom vývaru s nudlemi, tak jsem teď na něj dostala hroznou chuť
Jinak mně je celkem dobře. Ranní průjmy přetrvávají, ale na to jsem si zvykla a nějak mi to už nevadí. Než se ráno najím, tak mám žaludek, jak na vodě, ale to se rychle srovná. Čištění zubů po ránu mi taky nedělá zrovna nejlíp. Jak překonám rána, tak je to fajn. Unavená jsem taky, ale nepřijde mi to nijak dramatické. A co se týče chutí, tak mám spíš nechuť. A nevím, co mám pořád jíst, když nemám chuť na nic. Sladké už si občas dám, ale fakt jen občas a trochu, na uzeniny chuť nemám, maso bych si i dala, mléčné výrobky vůbec. Dneska budu vařit na oběd čočku. Na tu jsem měla velkou chuť, ale teď ji přebila chuť na ten vývar. Tak možná uvařím ještě ten.
Holky, kdy se budete objednávat na ten screening? Já jsem dneska 7+2, tak přemýšlím, jestli tam už nemám zavolat a objednat se.
Pippi, břicho mě taky občas bolí a píchá mě v něm. Ale přijde mi, že je to taková jiná bolest, než ta menstruační. Jestli si nejsi jistá a jsi z toho nervózní, tak si raši dojeď k doktorce, ať se na tebe podívá. Lepší 10x zbytečně, než jednou pozdě.