| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

AsiD, Bobíku, moc vás obě zdravím po delší době. Máte doma šikulky ~g~.

M prodělává šestou nemoc. Sváděla jsem horečku na zuby - lezou jí téměř naráz všechny špičáky a měla nonstop prsty v puse - a včera jsem při koupání objevila vyrážku. K Dr. jsme nešly, jen jsem to zkonzultovala po telefonu.

Jo a máme lahůdku v podobě nočních děsů, znáte někdo od vašich dětí? Vzbudí ji - mou laickou úvahou - přetažení z přemíry zážitků - a nezabírá nic, řve a řve, jen totální změna režimu - tak se s tatínkem včera kolem jedné ranní koupali ve vaně ~d~. Koukala jsem na netu, že to postihuje děti od dvou do cca čtyř let...tak snad jí to tak dlouho nebude držet. Přečetla jsem si také názor, že nočním pláčem dává dítě najevo nedostatek pozornosti během dne...tak na to má teď M bohužel trochu právo ~f~...těším se na jaro a léto, až budeme moct být venku!

Mariko, vydrž ~m~. Jak to cítíš Ty, že už je čas? L se narodila 4 dny po termínu, já tipovala středu nebo pátek a ono to bylo ve čtvrtek :-). Ovšem já Dr. tvrdila, že mi termín o týden nesedí...jenže proč by naslouchali pocitům budoucí matky, že ~o~. On chtěl, abych už v ten čtvrtek ráno nastoupila do nemocnice, já to ukecala ještě na jednu prohlídku u něj a na tu už jsem nedorazila :-).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.