Pippi, věřím, že bude všechno v pořádku
A je fajn, že jsi jela k vašim, aspoň si víc odpočineš. Aha, tobě ten test bude dělat přímo doktorka. Moje stará dr. ho nedělá, musela bych na něj do Olomouce. Dneska ale chci obvolat nějaké doktorky v Brně a zjistit, kde by mě vzali. Tak třeba nakonec taky nebudu muset nikam jezdit. A jsem ráda, že vaši měli radost :) S tchánovcema to máš, koukám, veselé
Moncako, vítej
Miimi, na špagety se chystám příští týden. Už se na ně taky těším. A dneska v noci jsem taky blbě spala. Večer jsem nemohla dlouho usnout, ve 2 mě vzbudil déšť, jak bubnoval na parapet a pak jsem se budila až do 6 každou chvíli a od 6 nespím. Já, která normálně spává min. do 9.
Venuše, kedluben bych si taky dala. Ale po něm bývám hodně nafouklá, tak asi až o víkendu. Ve škole bych jinak dost trpěla. Na vývar jsem si koupila dneska maso, myslela jsem, že mám ještě nějaké v mražáku, ale neměla jsem a včera už se mi pro něj do obchodu nechtělo.
Včera jsem poprvé odpoledne usla. A spala jsem 2 hodiny. Dneska bych šla nejradši zas, ale potřebuju udělat plno úkolů do školy. Už se mi to tu hromadí :(