Potřebovala bych poradit,před týdnem jsem byla na vyřezání bouličky,doktor to zašil 3 stehy,v úterý při kontrole jsem říkala doktorovi že mě začala horní část jizvy trochu štípat,ale ten se na to jen letmě kouknul a že je to dobré,je pravda že přes zelenou vrstvu nebylo nic vidět.Dnes jsem byla vytáhnout stehy a více než půlka jizvy je rozšklebená,takže místo čárky mám na puse kráter-něco mezi trojúhelníkem až kolečkem.Po sundání sestrou to nebylo ještě tolik a když ho sestra upozornila že je to trochu rozšklebené tak mi řekl že si to teda mám něčím mazat a šel pryč za dalším pacientem.Sestra mi teda řekla že to mám mázat měsíčkovou mastí a že když tak se to dá spravit laserem.Já si na to doma dala Hemagel a trošku se ten kráter uvnitř zatáhl.Jenže takhle zůstat nechci a nevím co s tím mám dělat?Jet zítra do okresní nemocnice ať se na to podívá jiný lékař?Tady totiž ordinuje jen ten co mi to dělal nebo jeho syn.Díky za jakoukoliv radu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.