Anett, ona se právě vody nebojí. Naopak, v létě se nám na dovolené opakovaně utrhla ze řetězu a prostě bez upozornění skočila do vody. Občas jí vezmeme s sebou do bazénu, syn plave,já taky. Ode mě se ale nechce nechat učit, jen tak se tam plácá a říká tomu, že plave. Proto jsem myslela začít s odborně vedeným kurzem, kde by viděla i ostatní spolupracující děti. Ale uvidím, jsou jí teprve čtyři
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.