| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak třeba jsem přijala dítě skoro bez mozku ( i když ne hned po porodu, přiznávám se upřímně, že jsem si zahrávala i s myšlenkou dát ho do ústavu) a rozhodla jsem se,že se nebudu litovat (no, hned to nebylo...). Prakticky hned jsme s děckem cestovali, dělali vše, jako by nebyl po operacích mozku, cpali ho dopředu ve všem, i když nám někdy i doktoři říkali, počkejte, třeba se to spraví samo.....

Dodnes se se všema rvu,ale on se taky nedá.

Nebo v práci, kterou dělám mezi samejma chlapama, mi občas chodili maily, ať se vrátím k plotně, případně k háčkování a neseru se mezi chlapy. Přiznám se, že jsem přemýšlela, zda to mám zapotřebí, nejsem zas tak modrá punčocha, jak se někdy prezentuju,ale přišla jsem na to, že mě ta práce baví,tak jsem ji dělala a dodnes dělám,i když chlapi tzo v ní maj jednodušší.

Naši se v devadesátých letech rozhodli stavět dům ze dvou dělnických platů, no, byla to pěknýá blbost, rázem naše rodina klesla hodně hluboko, tak jsem při gymplu měla třeba i dvě brigády....pracuju non stop od 14ti, zvykla jsem si, že je příjemný mít prachy. Bez práce (nikoliv bez příjmu) jsem byla pokaždý jen půl roku po narození děcka....

Když vinou zaměstnavatele se stal mému otci vážněj úraz, po kterým strávil 7 měsíců v nemocnici, skřípala jsem zubama a držela hubu. Když ten samý zaměstnavatel obdržel o 2 měsíce později dotaci od Miniusterstva jako kráva za "bezpečný podnik" za rok bez prac.úrazu, tak jsem se nasrala, obeslala celé představentstvo a pomocí ČTK rozjela "kauzu"....

Atd.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.