..." Lez je to, ze Jezisovi nasledovnici budou imunni vuci jedum a budou na potkani uzdravovat..."
Muzeme tyto veci delat NATOLIK, nakolik jsme v KRISTU..Osobne jsem byla uz 2x sama na primluvu konkretniho kneze uzdravena / ci zbavena nevysvetlitelnych telesnych obtizi/..tomuto knezi dokonce Pan dal Milost takovou, ze 1x se clovek /jedna pani/, po smrti navratila k zivotu../ dale o tom nebudu pojednavat, jelikoz nechci o techto mimoradnych Darech Ducha sv. u tohoto cloveka mluvit../
A predstav si, ze napr. sv.Antonin z Padovy, vypil otravenou polevku pred temi, kdo ho chteli v Padove otravit a pod zaminkou "pratelstvi a diskuse" ho pozvali k bohatemu stolovani..a vsichni pak cuceli..
No a ta PANNA nejen porodila bez poruseni ,jelikoz jeji porod NEBYL v bolestech, jako kdyz tebe rodila maminka.... , ale take takto bez poruseni Duchem sv. POCALA..
Zatim jsi mi neozrejmila proc Eucharisticke zazraky na ruznych mistech sveta, po laboratornim vysetreni, vykazuji STEJNE biologicke hodnoty..Tedy lidskou srdecni tkan a lidskou krevni skupinu AB Rh negat..ccc to je moc zahad najednou..to ano..
Ad prace - nemej obavy..
..Mam vlastni PC a moje prace je v podstate 24 hodin, 7 dni v tydnu..Mam nad sebou jedineho "zamestnavatele" - B-ha