Přidat odpověď
Prostě normálně sympaticky - co se týká vzhledu třeba se všemi předními zuby a čistým oblečením, co se týká IQ - měl by si umět poradit s kasou a vracením peněz, vypočítáním marže a posláním balíků na správnou adresu za správných okolností )částky, dobírka apod.)...a co se týká chování - samozřejmě by měl být normálně milý na zákazníky. Měl by být taky ochotný se učit..
Ty chybějící zuby a čistotu oblečení chápu. Co se týče IQ, tak to že si člověk neumí poradit s kasou neznamená, že má IQ tykve, pokud to ještě nikdy nedělal. Spíš bych koukala na celkový slovní projev a vystupování. Na kase se člověk zaučí. Hele např. já mám nedodělanou ekonomku, věřím si, že bych dokázala spočítat marži, odeslat balík a zvládat papírování, ale na kase jsem ještě nedělala. Sice jsem se 4 roky živila jako prodavačka, ale cenu jsme za pulty psávali na lístky a s nimi zákazníci chodili k jediné kase v obchodě a tam platili. Takže proto s kasou neumím. Mrzelo by mě, kdybych kvůli tomu měla být rovnou diskvalifikovaná, protože vím, že bych se snad poměrně rychle dokázala s kasou naučit.
Předchozí