Když to tak čtu, vypadá to, že žiju v jiném světě. Hledám práci už od srpna(v září šla dcerka do školky). Mám VŠ, ale jsem ochotna dělat cokoliv. Práci, kterou nabízí zakladatelka, bych brala všema deseti. Bohužel jsem z Břeclavska, tady je to buď vše přes známé(nemám ty správné), nebo pro OZP. Odpověďi na reakci na inzerát se dočkám tak jednou z deseti a to ještě negativní. OPRAVDU MĚ NEBAVÍ TRČET NA PRACÁKU! Pokud je tu nějaký zaměstnavatel, který tak jako některé přispívající nemůže sehnat zaměstnance, budu ráda za reakci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.