Kureci maso ze skeletu po uvareni normalne oberu do polivky, uchovavám vyvar a maso zvlast. Maso do polevky pak dam tak nejak v normalnim mnozstvi. Co zbyde, tak necham treba na druhy den do polevky, pokud mi zbyva i vyvar, neb delam hodne silne a nebo snim sama k veceri. Jako ze mam ultra masovou polevku a nemusim vymyslet echt jidlo, kde je hodne bilkovin a jeste si posmaknu;-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.