Přidat odpověď
"ale děti by zkrátka měl vychovávat vyprofilovaný jedinec, který je sám sebou už dávno a ví = nemusí už řešit."
Grain,moc ráda čtu tvoje příspěvky, téměř vždycky píšeš velmi výstižně úžasně pravdivé věci, ale tentokrát si myslím, že jsi těžce vedle...
Jak už tady někdo psal - nikdy neříkej nikdy, a v tomhle případě je fakt velká pravda. Člověk přece hledá celý svůj život, nikdy nemůžeš vědět, kam tě tvoje cesta zavede a koho potkáš. Fakt si nemyslím, že ve 40 už je člověk podezřelý při přechodu k jinému vyznání.
Změna víry je velká věc a obvykle ovlivní jednání člověka dost hodně, ale ty vlastně docela zpochybňuješ profesionální kvality té učitelky, těch by se to dotknout nemělo. A pokud by člověk "přepnul" tak moc, předpokládám, že ta učitelka je tak soudná, že by třeba ze školky odešla (kdyby měla mít problém s výchovou dětí, jinak nevím, co by ji mělo vyloučit z řad učitelek MŠ s ohledem na změnu vyznání).
Jinak k tématu - byla bych ráda, že se moje děti takhle parádně přirozeně seznámí s jinou vírou .-)
A neměla bych problém ani s romskou učitelkou, černoškou, homosexuálem nebo koho jste tu ještě vyjmenovávali. Jo, ještě dredy, tak ty by mi taky nevadily.
Vadila by mi imrvére protivná, nevrlá, nebo jinak nepříjemná učitelka, a to dost hodně.
Předchozí