Hroudo
Já se můžu prezentovat jak chci, ale taky samozřejmě nemám žádnou záruku, že to tak bude věčně - můžu dost brzy změnit názor... Nicméně fakt nevím, jestli žiju na Marsu či kde (možná je to dané opravdu lokalitou - nevím), ale opravdu v okolí a tím myslím i sousedy, které znám, protože tu žijeme už skoro 10 let a opravdu mezi starousedlíky všechny ženy a i ty které mají už muže v důchodu a samy míří k šedesátce jsou zaměstnané. Mám známé z církve, kde jsou ženy různého věku a nevybavím si žádnou nezaměstnanou, která nemůže najít práci - jo znám vlastně jednu, ale ta šance měla a z nějakého důvodu vždycky nastoupila, ale pak skončila - netuším proč
Kamarádka má kamarádku, která práci opravdu dlouhodobě najít nemůže - o té opravdu vím a nezapírám ji. Já nemůžu soudit všechny ženy, ale opravdu si myslím, že je to hrozně individuální a že se to paušalizovat nedá ani tak/ ani tak
Tady na Rodině roky vládne špatná nálada ohledně hledání si práce - "krize nekrize" - aspoň co si tak já vybavuju a že se tu pohybuju už hezkou řádku let
Možná to ale opravdu je převážně o lokalitě, kde žiju...