Kudlo, je to asi i o motivaci. Ty přece učíš, ne? Máš studenty. Jak hodnotíš motivovanost lidí středního věku k učení se angličtiny jen za účelem "protože by to po mně asi chtěli v budoucnu v práci"? Já jsem pár takových studentů měla a stálo to za prd. Slabý drive. Často plácání se ve věčném začátečnictví. Máti měla k italštině celkem jasnou motivaci (navštěvování oněch krajin, komunikace s Italy, jezdí tam několikrát ročně... po nácštěvě UK netouží, možná až si tam postavěj Benátky).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.