Přidat odpověď
Buď v klidu. Provozní nepořádek se nepočítá, si říkám. Máme na uklízení paní, takže všichni v podstatě ochotně uklidí před úklidem uklízecí paní ( jsem měkká, dokud jsem uklízela já, nikdo nic nepoklidil). Pak to vydrží tak do večera. Máme sice čisto, ale všude roztahané věci. Odmítám ale vysávat víc než jednou denně - večer. Děti mám přitom už velké - asi jako ty ty mladší a přitom..... Manžel je taky odkládací král. Když mě to CHYTNE, jak říkají doma, jdu systematicky a sbírám věci, co nejsou na svém místě a dávám je do krabice, odkud si je rozeberou nebo je pak vyhodím. Ale oni vědí, že jsem měkoň, takže to dělám jen jednou za čas, když mě to dožere. Když odjedou obě děti i s otcem na 14 dní na tábor, dva dny uklízím jak vzteklá, abych si to pak 12 dní užila ;.). Nedávno se u nás neohlášeně stavila moje matka a pravila - vy tu máte nějak naklizeno - taky jo, byla jsem celý den doma, měla jsem účetní den ( pracuju jednou za čas doma), děti byly ještě ve škole a ráno tu byla paní uklízecí. Moji matku musím hlídat, když k nám přijde, pořád by něco přerovnávala. Nedávno nakoukla do koupelny dětí a málem se zhroutila, jak tam můžou mít takový bordel ( prádlo bylo na zemi vedle koše....). Takže ano, moje matka měla vždy naklizeno, ale taky neexistovaly hračka jinde než v pokojíku a tak. Abyly jsme vycvikaný, dost brzo ale nás zapojila do domácích prací,v tom mám rezervy.
Předchozí