Buchli! Strašne Ti ďakujem za túto tému, ani nevieš, ako som sa ukľudnila. Inak, už dávno som niečo podobné chcela založiť, no hanbila som sa. Bohužial som to ani v reále nemala možnosť nijak vyventilovať, ptz v tomto smere nemám jedinú spriaznenú dušu..
Ja neviem, čo robím zle, od rána vkuse lietam, sadnem len pri jedle (k Rodine.cz
), mám pocit, že stále upratujem, ale vobec to nie je vidno!
Pamatám si na včerajšie mužove vety predtým než šiel spať:
1. "Víš jak tam je už týden zaprataná postel... já vím, že nemáš čas... ale nemohla by jsi každý den alespoň 10% z toho postupně odklidit..?"
(vyhádzala som si skriňu, oblečením som totálne zapratala nie jednu, ale rovno 2 postele..)
2. "Lásko, co myslíš, jak velkou linku by jsi potřebovala, aby se tam našlo místečko pro můj telefón, abych si ho nechal dobít..?"
(MM mi nechal vyrobiť priestorovo veľkorysú linku, aby som už nemohla používať argument "veď nemám miesto!")
Sú veci, ktoré nemožem mať špinavé, a to je WC, kúpelňa. Tiež vytíram denne. Periny a pyžamá sú v okne tiež denne. ALE! oblečenie - či už vyprané či roznosené sa mi váľa všade! Hračky tiež! O výtvarných potrebách ani nevravím. Do toho rybárske pruty tu od víkendu strašia (syn ich priniesol zo sklepa). Pomocky na plávanie, ktoré som min. týžden kúpila (2 dlhé žížaly a 2 veľké dosky) sa premiestňujú z pokojíku do obývaku a naopak... atd atd... Hokejky, tenisové rakety, futbalová lopta - nech to odložím kamkoľvek (hoci aj do záhradného domku), stejne sa to v krátkom čase vráti do našej kuchyňo-obývačky...