Ráda bych zkusila zavařit čistě jenom maso (uvařit v tlakovém hrnci, na jemno nasekat) do skleniček a pak jen přimíchávat do zeleniny. /prodávají to v nejmenované drogerii, ale je to drahé/ Máte s tím někdo zkušenosti? Jaký přesně máte postup? Jak dlouho nechat zavařovat? Je lepší nechat malé kousky a nasekat až pak? Díky za rady.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.