| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V patnácti se hlavně nezavírají žádné dveře~;).Zlobte se na mě nebo ne,ale čtyřky na ZŠ,pokud se nejedná o poruchu učení)svědčí buď o nižším intelektu a to na maturitu nestačí nebo o soustavném a cíleném flákání.Takové dítě patří na učební obor,kde pokud se jedná o první případ na něj nebudou takové nároky a pokud se jedná o druhý případ má možnost ukázat co v něm je a bez problémů ve vzdělávání pokračovat až na VŠ.Co bych určitě neudělala je,že bych takové dítě cpala na školu,aby se ujistilo,že se mu flákání vyplatilo.
Já jsem tady psala už víckrát,že když byla dcera v deváté třídě šlo ze 25 24 dětí na maturitní obor,včetně čtyřkařů.A ti samozřejmě dneska jsou úplně jinde,historky o čtyřkařích z kterých jsou na střední geniové jsou působivé,ale myslím si,že to jsou spíš vyjímky.
A pro libika,taky znám,aniž bych se nějak pídila známky svých neteříí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.