Morče jsme měli jako děti, teda bylo moje, byl to sameček a rok byl v bytě, než nás s ním máma vyrazila k babičce do chlíva. Pak jsme pořídili další morčata a založili chov. Ale myslím, že mu vůbec nevadilo, že je sám. Byl hodně společenský a užili jsme s ním spoustu legrace. Při příchodu ze školy mě vítal hlasitými zvuky, kolikrát se mu podařilo utéct z domečku a jít mi ke dveřím naproti. Rád se choval, nikdy nekousal. Pokud jde o papoušky, máme andulku a už jsme ji naučili pár slov. Taky je docela společenská, ráda se proletí a sedá nám na rameno nebo na hlavu. Ale občas nás pokaká.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.