Dobrý den, četl jsem Váš komentářke škole gymnázium Ústavní, mohl by se na něco zeptat? Zajímalo by mě jaká je dle studentů úroveň italské sekce. Mám tam studujícího syna v prvním ročníku a připadá mi, že jsou tam velmi " hloupí studenti" a celá výuka se velmi vleče- taková lepší základka. Mimo jiné jsou děti z italské sekce neustále od kantorů považování za slabší studenty oprosti dětem z klasického osmiletého gymplu. Syn se výborně učil a zajímal ho italský jazyk, začínám mít pocit, že to byla špatné volba díváme se po jiné státní škole..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.