Ahoj tak já na tom byla taky jsem silně dávivá ,že ani krčař mě nemuže vyšetřit asi jsem měla hruzu v očích chtěli mi dát něco na umrtvení,ale po zjištění na alergii,že bych jim tam mohla zustat tak to do mě natlačili,ale k mému udivu to nebylo nijak strašné vubec to nebolí možná víc pracují nervy a strach myslím,že jsou horší věci.Když jsem to zvládla já tak to už musí každý.NEBOJ SE
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.