Moncaka, je to možné, on ani Alex nebyl žádný cvalda (dodnes není). Už jsi na ten screening objednaná? Nevíš jak dlouho se tam čeká (myslím v čekárně, ne na objednání)?
Jinak mně se taky líbí, když jsou jména se stejného soudku, proto jsem teď manželovi odmítla Ondřeje (kterého mi mimochodem v prvním těhotenství zamítl). Dřív jsem ze srandy říkala, že druhý kluk bude Felix nebo Max, aby to ladilo, ale ve skutečnosti to dát nechci.
Naši se taky mohli zbláznit, co jsme to dali za jméno. Tchán dokonce řekl: to myslíte vážně s tím jménem?
My jsme se s nimi neradili, oznámili jsme to po porodu a uděláme to zase. Nechěla jsem, aby nám rozmlouvali jména. Ale když měl někdo řeči, tak jsme jim prostě řekla, že je to naše věc, že oni si své děti pojmenovali podle svého a ty děti to s tím jménem kolikrát taky zrovna nevyhráli. Případně když ještě někdo nemá děti, tak řeknu, ať si svoje děti pojmenuje jak chce a nám do toho nekecá. A můžu ti říct, že podruhé už se nic říct neodvážili. Já se s tím zase tak moc nemažu a Alexe nepovažuju za žádnou extra exotiku, natož když se nejmenujeme Novákovi nebo Vomáčkovi.