Já ti nevím, Grainne, čtu tvoje příspěvky a jsem nějak...v rozpacích? My jsme tedy spíš než skromní tak ti škrti. Naprosto nás neláká pořizovat si co vidíme a když už něco jo, sháníme zásadně za nejlepší poměr cena vs. užitek. To je přece jedno, že z principu by bylo i na dražší
, nechápu proč ty peníze celkem lopotně vydělané někomu házet do klína za nic (nebo v mých očí za malou přidanou hodnotu). V tomhle jsme teda jiní a můžu mmch. potvrdit, že od doby, co si relativně můžu sehnat co chci (no v rámci rozumném, jasně, ale kdejakou kravinku za pár set nemusím řešit i kdyby to bylo desetkrát do měsíce), tak už jsme krom dětí úplně zrušili Vánoce, ptž co potřebujeme si koupíme a co nepotřebujeme to nechceme
. Prostě úplně zmizela ta potřeba něco dostávat a snad radost... A upřímně nemyslím si, že bychom se ve spotřebě chovali jinak, i kdybychom měli řekněme 3-násobek toho, co máme měsíčně k dispozici, určitě ne. Že mám někde bokem třeba částku s 6 nulama (což taky není nic moc, ale víc než tisícovka, že jo) neznamená, že to začnu je tak rozhazovat
.