Narodila jsem se v Praze a Prahu mám jakž takž ráda až od doby, kdy v ní bydlet nemusím. Hezkého je tam dost, ale stačí nakouknout a zase zmizet. Možná je to tím, že pocházím ze sídliště, možná tím, že moji předkové byli stejně přistěhovalci, takže chybí kořeny... moje babička i máma pocházej taky z Plzeňskýho kraje- z Chodska a k tomu kraji mám vztah hrozně silnej, mrzí mě, že jsem se s chlapem odstěhovali na úplně jinej konec naší republiky, než kde ty svoje kořeny cejtím.
Takový to národní vlastenectví mě štve čím dál tím víc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.