Lokální patriot jsem určitě. Hrozně ráda cestuji,ale potom se zase strašně ráda vracím domů. Narodila jsem se v Praze a žiji v Praze. Praha je spousta míst velmi krásných,ale i hodně míst velmi ošklivých a problematických. Pohled třeba z lodě na Prahu je nádherný. Když je slunečný den a člověk se plaví přes Prahu,tak je to opravdu paráda.Je na co koukat. Na druhou stranu je v ČR spousta krásných míst. Někdo tu zmiňoval Plzeňský kraj,tak tam je krásně určitě. Plzeňáky mám ráda i jako lidi. Jsou příjemní. Celá Šumava je krásná a i ten Sever co tu někdo zmiňoval má svoje kouzlo i když je i dost zanedbaný. Klíč nebo třeba Křížová cesta v Jiřetíně,Hřensko atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.