Lenushko, tak vam budu drzet pesti, at to zvladnete co nejlip
A teda od tchyne to moc pekne neni, jeste nalehat, do kdy by jste se meli prestehovat, kdyz tam pritel bydlel doted, neni moc pekny mu rict, at se odstehuje driv, doslova aby uvolnil postel nekomu jinemu...
Ale vy budete aspon brzy spolu, ono je to pak uplne o necem jinem. Hele a my bydlime v domecku, pritel tady ma pul baraku, pri zjisteni prvniho tehu zacali vsichni silet, co vse se musi do porodu stihnout. je pravda, ze jsme predelavali spoustu veci - topeni, okna, podlahy... pak vymalovat, ruzne dodelavky... Nabytek jsem montovala s pupkem
a co myslis? Stale se najdou veci, ktere se do narozeni prvniho ditka nestihly. Samo se nic nezblazni, nebyly penize a nebyly to zivotne dulezite veci. Ale ted sili vsichni zase nanovo :-D Ale je teda jasne, ze musite udelat nutnou udrzbu pred nastehovanim se, za provozu se dela vsechno hur :-/
Pippi, ja to mam uplne presne stejne, u prvniho jsme taky pracovala do 6 mesice, bylo to narocne, ale dalo se to. Ted je mi mnohem vic spatne, ted bych to asi nezvladla, proto jsem rada, ze jsem doma. A ditko mam uz trilete, ale je to sileny cert, je divoka, momentalne vubec neposloucha, porad neco vymysli a provadi. Ona byla takovy akcnak od malicka, je hodne temperamentni, takze tehu v kombinaci mladsiho vydani meho ditete bych asi nezvladla :-D Ale co, hlavne ze je zdrava, ostatni prezijeme