Venuš já jsem dle UTZ 10+4 ale dle MS 9+4... termín mám na 30.10 dle poslední MS...tak nevím, jak to dopadne.. To jsme na tom téměř stejně. :)
Pipi taky myslím že jsou lepší dvě než jedno.. aby to jedno nebylo až moc rozmazlený.. dvě jsou akorát.. taky jsme chtěli dvě.. no brali jsme mojí plodnost na lehkou váhu pač sem neměla veliké šnace na přirozené otěhotnění a takto to dopadlo ale těším se i když to bude náročné. :) Zvláště v pozdějším věku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.