| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mariko, Zuzanka je nádherná! Takovej mrňousek ~s~ Moc vám přeju, ať to doma krásně zvládáte.

Díky za odpovědi se školkou. Rozhodně jsem nechtěla, aby šla Lea do školky dřív jak v září 2014. Spíš o jednu konkrétní školku stojíme, tak jsem si říkala, že by byla třeba větší šance na přijetí, když by jsme byly na zápise dvakrát, ale asi je to blbost.

Navíc zápisy byly včera a zúčastnit jsme se stejně nemohly, protože Lea má od pondělí znovu ATB kvůli pruduškám a u mě to začíná asi taky. Zítra jdu k doktorce, takže jsme už od pondělí doma, na kontrolu jdeme až příští středu, takže paráda. Už nevím, co mám pořád vymýšlet, aby ten den byl trochu pestřejší. Naštěstí dnes dostane pár dárečků, v neděli bude oslava s D. rodiči, tak zase bude líp, kydž budou nové hračky. I když je pravda, že teď u Leinky frčí Lego a nová kuchyňka. Skoro s ničím jiným si hrát nechce.

Bobíku, sice jsem Patričce už psala na FB, ale i tady přeju všechno nejlepší k narozeninám~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.