Zavařuju běžně všechno. V létě jezdíme do zahraničí na divokou vodu a tam se dost dobře restaurace nenajdou.
Maso se musí zavařovat do láhví s víčkama s červeným proužkem. Udělám to tak, že uvařím omáčku s masem, klasicky okořením (i když občas někde čtu, že se to tak nedělá) a hodinu zavařuju. Nechám 24 hodin vychladnout a opět hodinu zavařuju. Takže pozor - nikdy neuvařit doměkka, protože při zavařování se to dodělá. Nikdy se mi nic nezkazilo, ani v největších vedrech. Nejdéle jsem měla zavařený guláš - byl ve špajzu půl roku a byl o.k.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.