Tak tohle znám. Taky jsem se nechtěla kamarádit... Jiné důvody. Slušně jsem prostě řekla svému dítěti nebo na dotaz jeho kamarádovi před rodiči kamaráda, že kamarád k nám nemůže - máme jiné plány, nejde to, spěcháme, musíme někam...
Rozhodně jsem neutínala vztahy ve školce, před školkou než si děti pohrály, při náhodných setkáních - hřiště, různé akce... Nejde z toho prostě jen tak vybruslit ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.