Ted jsem cetla co psala zakladatelka - ze ma deti doma. Tak se omlouvam.
Ja jsem nechtela deti mit doma.Chodi do skolky radi, brecej kdyz je beru brzy a v te dobe jsem si zajistila ruzne veci na co jsem driv nemela cas - cviceni, doktori apod.
Omlouvam se za mystifikaci - v pripade, ze deti chodi do skolky, skoly plnohodnotne /v pripade skoly i do druziny/ tak se ZP platit musi. Ale plati ho zamestnavatel. Ja mela se zamestnavatelem dohodu, ze jim to zpetne uhradim z odstupneho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.